Kabels op maat laten maken

Bij Cable-24 begrijpen we dat industriële toepassingen vragen om maatwerkoplossingen. Daarom bieden we een uitgebreide service voor het vervaardigen van kabels op maat. Of het nu gaat om single core of multi core kabels, wij staan klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze technici zijn in staat om kabels tot op de millimeter nauwkeurig te produceren, zodat je kunt rekenen op perfect passende oplossingen voor jouw project. Of het nu gaat om complexe bekabelingssystemen of eenvoudige verbindingen, wij leveren altijd hoogwaardige producten die aan jouw specificaties voldoen.

Configurator voor maatwerk kabels

Met onze handige configurator kun je jouw kabels direct configureren, bestellen en afrekenen. Kies de gewenste lengte, kleur en andere opties, en wij zorgen ervoor dat ze binnen de opgegeven 24 uur, 72 uur, 2 weken of 6 weken worden verzonden. Staat de kabel die je zoekt niet in onze configurator? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Configurator

Afwerking van maatwerk kabels

Naast het leveren van kabels op maat, bieden we ook verschillende afwerkingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat de kabels perfect aansluiten bij de toepassingen. Of je nu op zoek bent naar shielding, bescherming tegen slijtage, hittebestendigheid of andere specifieke vereisten, wij hebben de expertise en faciliteiten om aan deze wensen te voldoen. Daarnaast kunnen wij de kabels knippen, strippen, voorsolderen en voorzien van adereindhulzen.

 

Bij Cable-24 streven we naar maximale klanttevredenheid, daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces. Vanaf het eerste contact tot de levering van de maatwerk kabels, kun je rekenen op onze toewijding en professionaliteit. Heb je maatwerk kabels nodig die niet op onze website staan? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op