Meeraderige kabels op maat

Meeraderige kabels, ook wel bekend als multiconductor of multi-wire kabels, zijn elektrische kabels die meerdere geïsoleerde geleiders bevatten binnen een enkele kabelmantel. Deze kabels worden gebruikt voor verschillende toepassingen waar meerdere draden nodig zijn om elektrische signalen te transporteren.

Voordelen van meeraderige kabels

Een van de belangrijkste voordelen van meeraderige kabels is hun flexibiliteit en veelzijdigheid. Doordat ze meerdere geïsoleerde draden bevatten, kunnen ze verschillende signalen dragen zonder dat meerdere afzonderlijke kabels nodig zijn. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waar ruimte en een beperkende factor is. Daarnaast zijn meeraderige kabels vaak beter bestand tegen interferentie. Omdat de draden binnen de kabelmantel dicht bij elkaar liggen, kunnen ze elkaar afschermen tegen externe elektromagnetische interferentie, wat resulteert in een betrouwbaardere signaaloverdracht.

Ons assortiment bestaat uit meerdere meeraderige kabels, staat de kabel die je nodig hebt voor jouw project er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.